Kdo smo

Sem Tatjana Kabačnikova in sem lastnica apartmaja Paradise. Naše podjetje Triglav Inzeniring, d. o. o., se je z najemom apartmajev začelo ukvarjati leta 2018 in trudimo se, da vsak gost ostane nepozaben. Naš apartma je ocenjen z največjo vrednostjo glede na ceno.

Stik z nami

Bi radi več informacij o našem apartmaju?
Ne oklevajte in nam pišite na office@tri-ing.si ali izpolnite spodnji obrazec.

ali

Pošljite poizvedbo

Lokacija Apartma Paradise

Delavska ulica 30
Moravske Toplice
Slovenija
tel. +386 069 967 090

Kje smo in kako do nas

Moravske Toplice ležijo na skrajnem severovzhodu Slovenije. Odlično so povezane s številnimi večjimi in velikimi mesti ter sosednjimi regijami. Središče območja je Murska Sobota z osrednjo regijsko avtobusno in železniško postajo. Večja mesta v pomurski regiji, ki so vsa največ 30 km oddaljena od Moravskih Toplic, so Murska Sobota (8 km), Lendava (30 km), Gornja Radgona (23 km) in Ljutomer (28 km).

Z avtomobilom

Iz smeri Ljubljane in Maribora

Vozite po avtocesti A1 od Ljubljane proti Mariboru in sledite smeri Murska Sobota–Lendava–Budimpešta (A5). Pri izvozu Gančani–Moravske Toplice zapustite avtocesto.

Iz smeri Dunaj–Gradec

Izberete lahko nekoliko daljšo pot do Maribora in sledite zgornjim navodilom ali pa na avtocesti Gradec–Maribor nekaj kilometrov pred Šentiljem zavijete proti Bad Radkersburgu in nadaljujete vožnjo proti Murski Soboti. V Prekmurje prispete prek avstrijsko-slovenske meje pri vasi Gederovci in od tam nadaljujete pot naravnost proti Murski Soboti ter nato do Moravskih Toplic.

Iz smeri Budimpešte

Vozite po avtocesti A7 iz Budimpešte do razcepa pri naselju Letenye; tu zavijete na hitro cesto M70 v smeri Ljubljane. V Prekmurje prispete pri vasi Pince. Pot nadaljujete po hitri cesti A5 v smeri Ljubljane in na izvozu Moravske Toplice–Gančani zapustite avtocesto.

Iz smeri Zagreba

peljete se po avtocesti A4 proti Budimpešti. Na izvozu za Čakovec sledite smerokazom za Mursko Središče. Hrvaško-slovensko mejo prečkate na mejnem prehodu Mursko Središče.

Z letalom

Gradec/Graz

Letališče je oddaljeno od Moravskih Toplic ca. 100 km via Bad Radkersburg in 115 km via Maribor.

Zagreb

Letališče je oddaljeno od Moravskih Toplic ca. 120 km.

Ljubljana

Letališče je oddaljeno od Moravskih Toplic ca. 210 km.

Z vlakom

Vlaki vozijo do Murske Sobote. Od tam so urejene povezave z lokalnimi avtobusi do Moravskih Toplic in ostalih mest in turističnih središč v regiji.

Vozni red vlakov v notranjem in mednarodnem prometu: www.slo-zeleznice.si

Naše podjetje

Triglav Inženiring d.o.o
Povšetova 36, Ljubljana 1000